sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Sukkaneuloosi

Sain tänä talvena hullun villasukkaneuloosin.. Jatkuvasti on sukkia puikoilla, tälläkin hetkellä kolmet keskeneräiset. Työharjoittelussakin pääsen aloittamaan uudet haastavammat sukat, otan haasteen mielelläni vastaan, en malta odottaa! (Tosin saas nähä millon pääsen seuraavan kerran työpaikalle asti, meillä on nimittäin TAAS ja EDELLEEN lapset kipeenä + mieskin tällä kertaa..) :-(

Mutta takas sukkiin. Pääasiassa olen neulonut magig loop -tekniikalla: kaksi sukkaa kerralla, eipähän jää toinen pari puuttumaan ja saa tismalleen samanlaiset sukat keskenään. :-) Yhdet kirjoneulesukat kokeilen vaihteeksi tehdä ihan sukkapuikoilla, vaikka nyt tuskastuttaa, pyöröillä neulominen on se miun juttu.. Mut kyl mie nuo valmiiks asti teen. Olen myös opetellut tekemään erilaisia kantapäitä, vaihtelua vaihtelua. :-)

Aattelin nyt pistää kuvia tämän talven aikaansaannoksistani. :-) Pahoittelut etukäteen, kuvat räpsin nopeasti kännykällä sukkien valmistuttua, koska aina oli kiire aloittaa jotain muuta, en kyllä muutenkaan erityisemmin pidä niin paljon valokuvaamisesta.. Mutta tässä näitä sukkakuvia kuitenkin:


Tämän talven ensimmäiset, yhden päivän aikana neulotut sukkaset :-D Seiska veikka karnevaalia.

Siitä se sitten lähti ;-)


Tiimalasikantapää-harjoittelua, Nallea ja Nalle taikaa.


Seiska veikkaa.


Broken Seed kokeilua varressa ja tiimalasikantapää aina oikein neuleena, ensimmäiset silmukat ainoastaan nurin. Musta seiska veikkaa, värikäs lanka tivolia.


Ensimmäinen valepalmikko kokeilu varressa, seiska veikkaa + viidakkoa.


Äitille tein ylläriks tälläset sukat, mallin muokkasin pyöröille (yhdestä videosta, jossa tätä kuviota neulottiin tasona) + omia sovelluksia, vahvistettu kantapää. Samaa seiska veikkaa kuin edellisissä.


Omalle kohta 4v neidille palmikkopöllöt :-) Nää on viimeisimmät. Ja seiska veikkaa lankana.


Tän hetken tavoite on saada sivutöinä jämälangat kulutettua, kivoja juttuja tiedossa myöhemmin. ;-)

Muistakaahan myös, että täällä blogissa on arvonta käynnissä, johon on 17.3.-15 asti aikaa käydä osallistumassa. Arvontaan pääset tästä klikkaamalla. :-)
-Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti