perjantai 27. joulukuuta 2013

Neulotut ja virkatut pitsisukat


Heipä hei!

Pitkästä aikaa tartuin taas puikkoihin ja sain valmiiksi ihanan pehmeät pitsisukat. 
Sukkaosan neuloin samoin kuin normaalinkin villasukan, mutta neuloin ihan lyhyen varren. Varsi onkin sitten virkkaamalla tehty. Ohje löytyi Novitan lehdestä (kevät 2013). En koskaan noudata täysin ohjeita, joten näissäkin vain lunttasin kuinka varsi virkataan. ;)

Lankana käytin Novita Ipana-lankaa, ai että, siinäpä vasta ihanan pehmeä lanka! Puikot taitaa olla nro 4, jos ihan oikein muistan. Virkkuukoukkuna käytin nro 2,50-0.


-HANDMADE BY Iitu-


Tilasin joku aika sitten Euroteamilta käsityönauhoja, joilla ajattelin jatkossa nimikoida käsitöitäni. Aika kivat, vai mitä mieltä ootte? :) Kiitos ideasta Pitsitähti ja Kotiruusu!
Iitu

2 kommenttia:

 1. Ihanat sukat, ja noi MERKIT! Mäkin olen tilannut merkkejä, tosin mertkise.fi kaupasta ja huonostihan siinä kävi :( Tilasin ne reilu kuukausi sitten eikä niitä ole vieläkään näkynyt. Jostain syystä en googlettanutkaan tuota kauppaa ennen tilausta (kuten yleensä teen) ja nythän on niin, että palveluntarjoajan toimesta tuo verkkokauppa on suljettu. Onni onnettomuudessa, en maksanut tilaamiani tuotteita vaan otin laskulla (voi tosin olla, ettei ollut muuta vaihtoehtoa).

  Nyt tein uuden tilauksen, juurikin Euroteamille. Kiva kuulla et sulle ainakin on sieltä tullut tavaraa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Voi ei! Onneksi kävi kuitenkin hyvin loppujen lopuksi ja toivotaan, että tulis siullekin merkit pian perille asti. :-) (ellei ole jo tullut ;-D )

   Poista