sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Neulontaa, neulontaa.
Innostuin neulomaan lapasia ja tässäpä olisi tämän vuoden/talven ensimmäiset lapaset valmiina. Kuvassa mukana myös marraskuun alussa valmistunut pipo pojalleni.
Nämä lapaset tein itselleni, halusin jotkut oikein pirteät peruslapaset ja nämähän on! :-D Lankana käytin Novitan Nalle Taikaa ja tykästyin näihin lankoihin jo kaupassa niin, että joka värivaihtoehtoa löytyy täältä kotoa. Puikot oli nro 3 tai 3,5. Apua, miten mie oonkin näin hukassa näiden puikkojen kokojen kanssa!
Nämä lapaset tein miehelleni, kun näistä tuli vähän isommat kuin kuvittelin. (Hahaa, hän suostuu jopa käyttämään näitä, ihanaa!). Malli on täysin oma ja lankana käytin lempparilankaani, Novita Hilettä. Nämä neuloin pyöröpuokoilla (nro 5 ja 80cm) Magic Loop -tekniikalla. Rakastuin tähän tekniikkaan, joten kävin ostamassa lisää erikokoisia pyöröpuikkoja ja tästä lähtien teen kaikki lapaset ja sukat tällä tekniikalla. Oli niin mahtavaa saada täysin samanlaiset lapaset samaan aikaan valmiiksi! Ennen kun on aina jäänyt lapasilta parit puuttumaan, jos olen niitä sattunut neulomaan.. Mutta enää ei jää. :-) Opettelin myös vähän aikaa sitten neulomaan lapaset peukalokiilalla, tykkään!Magic Loop -tekniikka <3

Tämän pipon oli tarkoitus tulla itselle, mutta mutta.. Siitä tuli sen verran pikkuinen, että olikin poitsun päähän juuri sopivan kokoinen. :-) Netistäkin ihan etsin mikä silmukkamäärä olisi hyvä naisen pipoon, mutta ei se aina mene niinkuin elokuvissa. ;-) Tässäkin on lankana Novita Hile ja pyöröpuikot taisi olla nro 4 tai 4,5 ja 40cm. Tässä pipossa on itseasiassa ensimmäiset palmikot, mitkä oon koskaan neulonut. Tällä hetkellä sitten onkin tulossa itselle vähän erilaisempi pipo, siitä lisää myöhemmin.. :-)
Iitu

2 kommenttia: