sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lennä, lennä leppäkerttu...


Moi vaan! Taas on paljon neulonta- ja virkkaustöitä tekeillä yhtä aikaa, ja tuntuu, että ne kaikki valmistuvat hirmu hitaasti.. Onneksi sentään jotain aina valmistuu edes jossakin vaiheessa.

Tein tytölleni leppäkerttutossut, jotka valmistuivat muistaakseni jo reilu viikko sitten. Nyt onkin aikaa laitella kuvia niistä. :-) Ideahan näihin lähti siitä, kun meidän tyttö on tykästynyt tosi kovasti leppäkerttuihin.Leppäkerttufanille leppäkerttutossut <3
Nämä tossut tein virkkaamalla ja neulomalla. Lankana käytin Novita Miamia ja varsiin 7 Veljestä. Koukku oli nro 0-2,50 ja puikot nro 3. Aloitin tosiaan virkkaamaan kärjestä, ja kun olin virkannut myös kantapään, virkkasin täplät ja ompelin ne käsin paikoilleen. Lopuksi vaihdoin langan, poimin silmukat ja neuloin varret. Silmät liimasin ihan viimeisenä. Todennäkoisesti ne tulevat tippumaan käytön yhteydessä, mutta minusta nämä on söpöt ilman silmiäkin. ;-) Kovasti siis tekovaiheessa mietin, jätänkö silmät kokonaan pois, mutta pitihän noita kuitenkin kokeilla. :-)

Iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti