Pääkallotuubihuivi
Olen tehnyt joskus aiemmin muutaman kolmionmallisen pääkallohuivin ja viikonloppuna taas aloitin sellaista tekemään, mutta jotenkin tekikin mieli tehdä siitä erilainen.. Päätin kokeilla muokata ohjetta sen verran, että saisin aikaan tuubihuivin. Hyvähän tuosta tuli lopulta. :-) (Neljä kertaa taisin purkaa ja aloittaa alusta). Ohje kolmionmalliseen huiviin löytyy täältä.

Lankana käytin Novita Pirtaa ja koukkua nro 4,5. Pääkalloja huiviin tuli yhteensä 14.


Huivi kaulan ympärillä.

Kaksinkerroin.


Inhottavaa, kun huonot säät jatkuu.. Tänäänkin on satanut vettä ihan urakalla.. Mutta siitä huolimatta, hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :-)

Iitu

Kommentit

 1. Onpas kiva nähdä tää huivimalli tuubina! :) Ite virkkailin viime syksynä kolmionmallisena, enemmän ois kyllä käyttöä tuubimallisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti :-) Voin joku kerta kokeilla väsätä ohjetta tästä :-)

   Poista
 2. Ou mai gaad miten upea tuubihuivi! Ei meilkein yhtään harmita olla työttömänä kun on kerrankin aikaa surffailla ihanissa blogeissa ja sitten apinoida kaikkea näkemäänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :-) Mie justiinsa laskeskelin, et tää päivä mukaan lukien miulla on enää 27päivää koti-äitiyttä jäljellä. Iski jotenkin paniikki, et kerkeenkö tehä siinä ajassa kaikki keskeneräiset tekeleet valmiiksi, vai mitenhän sitä ehtii koulun ohella.. :-D

   Poista

Lähetä kommentti