Karkkipaperit uusiokäyttöön


Moikka!
Viime viikonloppuna tuli askarreltua pussukka. Sen väsäämiseen tarvitsin karkkipapereita, kontaktimuovia, vetoketjun (teippiä avuksi, kun ei kannata nuppineuloilla tehdä reikiä) ja ompelukoneen. Ohjeen nappasin täältä, tosin en tehnyt pohjaan tuota levennystä, koska halusin pussukan jäävän "littanaksi".

Tää oli tosiaan ensimmäinen kokeilu, joten seuraavaan tulee varmasti paaaaaaljon parempaa jälkeä kuin mitä tähän. :-DJätin nurkkia hieman kääntämättä.


Tykkäättekö?


Ainiin! Aattelin nyt tännekin kertoilla, et aloitin eilen tekstiili- ja vaatemuotoilun opiskelut miulle ihan uudessa koulussa ja ai että, oon tykännyt hirveesti. Lapsillakin on mennyt ihan mukavasti päiväkodissa, tietty ovat äitiä ja isiä ikävöineet, mutta niin on kyllä toisinkin päin!
Vielä onkin ollut itellä tutustumista koko kouluun ja uusiin luokkakavereihin (tietty muihinkin koulun oppilaisiin ja opettajiin). Mutta kyllä tää on niin miun ala. Kovasti jo odotan, että aloitamme kaikkiin koneisiin tutustumisen ja muun vastaavan, että pääsisi jo tekemään kivoja töitä. Mielellään niitä sit täällä esittelen, kuhan aika koittaa.

Hyvää loppukesää ja syksyn odotusta kaikille!

Iitu

Kommentit