Farkuista laukuksi

Noniiin. Meikäläinen opettelee kuvanmuokkauksen alkeita ja väsäsin itseni näköisen bannerin tänne blogiin. Vielä on taidoissa hiomista (paljonkin). :-D Mutta kelpaa itelle vielä tässä vaiheessa. Toivottavasti muillekin! :-)

On muuten pitänyt jo pitkään postata kuvia ensimmäisestä tekemästäni laukusta. Palat oli valmiiksi leikattuna varmaan vuoden verran, kunnes tuli inspis ommella laukku kasaan..

Pitsin ja vuorikankaan (+vuorin 2vetoketjua) ostin joskus jemmaan ja tähän sain sit niitä käytettyä. Hihna, vetoketju ja nuo metallirengashärpäkkeet on yhdestä vanhasta laukusta ja tietty päämateriaalina miun entiset lempifarkut. Ne oli siis jo risat aika monesta kohtaa ja lisäksi ne jäi miulle pieneks. :-D Ilman kaavoja, ilman mittanauhaa tms. vapaankäden tuotos.

Edestä

Takaa


Täytynee vielä jossain välissä napata kuvia laukun sisältä. Sieltä löytyy valkoinen vuorikangas ja kaksi vetoketjullista taskua.


-Iitu

Kommentit

  1. Ihana blogi sinulla, siksipä laitoin sinulle haasteen osoitteessa http://nemirannurkkaus.blogspot.fi/2015/07/liebster-award.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti