Viimeaikaisia valmistuneita osa 3

Tykästyin noihin napitettaviin säärystimiin niin, että halusin kokeilla tehdä samalla tyylillä kämmekkäitä. Nämä valmistuivatkin tosi nopeasti sillä aikaa, kun nappeja odottelin. Muutin vain silmukka- ja kerrosmääriä pienemmäksi ja jätin peukuille reiät sopivaan kohtaan, muuten virkkasin aivan samalla tavalla kuin säärystimetkin.


Tällaiset kädessä.

Kämmekkäiden jälkeen ajattelin kokeilla virkata Möbius-huivin. Noh, innostuinkin niin, että virkkasin niitä kuusi kappaletta! (yhdestä ei ole kuvaa vielä, kun valmistui vasta vähän aikaa sitten) :-D Aluksi piti hieman pähkäillä kuinka lähden huivia virkkaamaan, mutta siitä se sit lähti etenemään.

Möbius-huivihan on siitä hauska, että siinä ei ole oikeaa tai nurjaa puolta, joten mitään ihmeempiä kuvioita ei kannata lähteä tekemään, ellei se sitten näytä molemmilta puolilta suht samalta. Kiepsautuksen jälkeen sitä virkataan vain ja ainoastaan yhtä ulkoreunaa myöten. Sain näihin huiveihin hyvin kulumaan ylimääräisiä paksujen lankojen jämäkeriä. :-) Tein näistä kaikista vaihtelun vuoksi erilaisia ja erikokoisia.


Tässä vielä huivit yksitellen:


-Iitu

Kommentit

Lähetä kommentti